Anlık Bildirim

Stranger Things'in 4. sezonu 2022'ye ertelenmiş gibi duruyor

Netflix'in popüler dizilerinden biri olan Stranger Things'in dördüncü sezonunun bu yıl yayınlanması bekleniyordu ancak 2022'ye ertelenmiş gibi duruyor.

Stranger Things'in 4. sezonu 2022'ye ertelenmiş gibi duruyor Tam Boyutta Gör

Netflix'in popüler olmasında büyük bir pay sahibi olan Stranger Things dizisinin dördüncü sezonunun yayın tarihi ile ilgili dizinin başrollerinden Finn Wolfhard bir açıklama yaptı.

Stranger Things dört sezonunda da Mike Wheeler'ı canlandıran Finn Wolfhard, geçtiğimiz günlerde dizinin dördüncü sezonu hakkında konuştu. Söylediğine göre kendisi dizinin 2022 yılında yayınlanacağı düşünüyor. Daha öncesinde dizinin bu yıl içerisinde yayınlanması bekleniyordu ancak görünün o ki yeni sezon ertelendi.

Dizinin ilk sezonu 2016, ikinci sezonu 2017, üçüncü sezonu da 2019 yılında yayınlanmıştı. Dördüncü sezonun çekimleri de 2020 Şubat'ta başlamıştı ancak salgın sebebiyle birçok kez çekimler ertelendi. Şu anda dördüncü sezon çekimleri hala devam ediyor. 

Büyük bir ihtimalle dördüncü sezon 2022'nin ilk aylarında yayınlanacak. Diziden bazı oyuncular, yaşanan ertelenmelerin dizi için iyi olduğunu ve yeni sezonun daha iyi bir senaryoya sahip olacağını söylediler.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim