Anlık Bildirim

Kedi oyunu Stray yakında Xbox'a gelebilir

Stray'in, yakın zamanda Xbox'a gelebileceğine dair ipucu niteliğinde bir bilgi ortaya çıktı. Bu ipucu Stray'in yakın zamanda Xbox'a geleceğinin habercisi olabilir.
Stray yakında Xbox'a gelebilir Tam Boyutta Gör
Stray, 2022 yılında ilginç bir macera oyunu olarak karşımıza çıktı. Oyunda ise Robotlar, makineler hatta mutant bakterilerin olduğu duvarlarla çevrili bir şehre düşen ve drone arkadaşı B-12'nin yardımıyla şehirden kurtulmak için yola çıkan başıboş bir kediyi anlatmakta.

Yakında Xbox'a gelebilir

Şimdilik PC ve PlayStation'da oynanabilen oyun, Entertainment Software Rating Board (ESRB) tarafından yeni bir Xbox derecelendirmesi aldı. Dolayısıyla Stray, yakın zamanda  Xbox One ve Xbox Series X/S'e gelecek gibi görünüyor.

Stray yakında Xbox'a gelebilir Tam Boyutta Gör
Derecelendirmede, "İstediğiniz kadar başıboş kedi parçalama şansının yanı sıra keşif duygusuyla dolu bir yolculuk imkanı sağlıyor. Ancak bunu yaparken, ister sevdiklerine kavuşmak, ister bir topluluğu korumak ya da dış dünyaya ulaşmak olsun, bir bakışta insanlıktan yoksun olanların insani arzuları hakkında dokunaklı bir hikaye de yaratıyor." sözlerine yer verildi.

Oyun ilk olarak 19 Temmuz 2022'de piyasaya sürülmüştü. Dolayısıyla Temmuz 2023 Xbox çıkışı için uygun bir tarih olabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2245 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xbox, Teknoloji Haberleri ve Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim