Anlık Bildirim

Elgato yeni kontrol pedalını duyurdu

Stream Deck Pedal aparatı ihtiyaç olan durumlarda sadece bir ayak hareketi ile pek çok uygulama veya fonksiyonu hızlı bir şekilde kontrol etmenizi sağlıyor.     

Stream Deck Pedal Tam Boyutta Gör

Faaliyetlerine Corsair çatısı altında devam eden Elgato markası yayıncılar için yeni bir aparat duyurdu. Stream Deck Pedal adındaki ayak pedalı sıkıştığınız anlarda hızlı bir şekilde ilgili fonksiyonları çalıştırabilmenizi sağlıyor. 

Stream Deck Pedal özellikleri ve fiyatı

Stream Deck Pedal adı verilen yeni aparat özellikle yayıncıların klavye veya fare gibi ana kontrol araçlarına erişimlerinin olmadığı zamanlarda devreye girmek için tasarlanmış. Örneğin yemek veya enstrüman çalma esnasında daha rahat hareket edebiliyorsunuz. 

Üründe iki adet kenarda ve bir adet ortada olmak üzere 3 pedal mevcut. Uygulama başlatma, kamera değişimi, OBS geçişi gibi pek çok fonksiyonu atayarak kontrol etmeniz mümkün. Ayrıca pedallar baskı hassasiyetine de sahip. 

Uygulamalara atama yapabildiğiniz gibi Huelight tarzındaki akıllı sistemleri de kontrol edebiliyorsunuz. Çevirim içi veya çevrim dışı tüm çalışmalarınızda kullanabileceğiniz Stream Deck Pedal aksesuarı 115$ fiyat etiketine sahip. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim