Anlık Bildirim

Subaru Sport Mobility konsepti, Japonya Mobility fuarı öncesi tanıtıldı

Subaru Sport Mobility Konsepti, Japonya Mobility Show öncesi tanıtıldı. Birçok japon otomobil üreticisinin konseptlerinin ortaya çıkacağı fuarda oldukça heyecan verici tasarımlar göze çarpıyor. 

Subaru Sport Mobility Konsepti, Japonya Mobility Show öncesinde tanıtıldı. Birçok japon otomobil üreticisinin konseptlerinin ortaya çıkacağı fuarda oldukça heyecan verici tasarımlar göze çarpıyor. 

Subaru Sport Mobility Konsepti Show öncesi tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Subaru konsept aracını sergileyecek

Subaru, Solterra, Crosstrek gibi farklı modellerini aksesuarlar ile birleştirerek ziyaretçilerin beğenisine sunmayı hedefliyor. Ayrıca yeni piyasaya sürülen Layback'in iki versiyonunu göstermek için de yine bu fuarda yapacak. Aynı zamanda gösteriye, Forester modelinin özel baskılı olan bir modelini de sergileyecek.

Subaru bu modeliyle, fütüristik tarzı, kare tekerlek kemerleri ve yan aynalar yerine kameraları olan iki kapılı bir coupe modelini tanıtmış olacak.Ön camın üst kısmında, muhtemelen sürücü destek sistemleri ve kendi kendine sürüş teknolojisi ile ilgili aydınlatılmış C şeklindeki detayları da kullanıcılara sunmuş olacak.

Subaru Sport Mobility Konsepti Show öncesi tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Teknik özellikleri belli olmayan konsept aracın, bilenen tek özelliği elektrik altyapısına sahip olacağı yönünde. Subaru tarafından Sport Mobility Konseptinin "her yere istediğin zaman gitmenin ve olağanüstü ortamlarda dilediğiniz gibi sürmenin zevkii" gibi bir anlam ifade ettiğini söylüyor. "Her yerde" kısmı ise dört tekerlekten çekişin bir ipucu olabileceği gibi aynı zaman bu, çift elektrik motorlu bir alt yapı ile geleceğini gösteriyor olabilir.

Subaru 25 Ekim'de Japonya Mobility Fuar'ında ilk basın toplantısı ile tanıtacağı konsepti sonrasında  27 Ekim'de ziyaretçilere yeni modellerine kapılarına açacağını ifade etti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim