Anlık Bildirim

HBO’nun sevilen dizisi Succession’un yeni sezonundan ilk fragman paylaşıldı

2018’de ilk sezonu yayınlanmaya başlayan HBO’nun bol ödüllü ve sevilen dizisi Succession’ın üçüncü sezonundan heyecan verici bir tanıtım videosu yayınlandı.


Succession, medya endüstrisine iğneleyici bir bakış açısı sunmasıyla oldukça ses getirmişti. Yapımda, dev bir medya şirketine sahip olan Roy ailesinin birbirleriyle çekişmelerini ve ailevi sorunları ele alınıyor. Oscar adaylığı bulunan yazar Jesse Armstrong’un yaratıcılığını üstlendiği dizinin oyuncu kadrosunda ise Sarah Snook, Brian Cox, Jeremy Strong, Kieran Culkin ve Matthew Macfadyen gibi isimler yer alıyor.

Succession'un üçüncü sezonundan yeni fragman yayınlandı Tam Boyutta Gör

Devrim televizyonda gösterilecek

9 adet Emmy ödülüne sahip yapımın yeni sezonunun çekimleri pandemi dolayısıyla bir süreliğine ertelenmişti. İkinci sezonunun üzerinden iki yıl geçmesine rağmen hayranların heyecanlı bekleyişi sürüyor. Yayınlanan tanıtım videosunda yeni sezonun şok edici ikinci sezon finalinden hemen sonrasına odaklanacağı görülüyor. Fragmanda Kendall Roy isimli karakterin “Devrim televizyonda gösterilecek” repliği ise dikkat çekiyor.

 

Heyecanla beklenen yeni sezonun kesin bir çıkış tarihi henüz bulunmasa da bu sonbaharda hayranlarla buluşması bekleniyor.

Fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim