Anlık Bildirim

Tecno ile her fotoğrafta teniniz en mükemmel tonunda

Tecno Universal Tone adı verilen teknolojide 3 farklı algoritma devreye girerek fotoğraflardaki kişilerin en gerçekçi ten rengi tonuna bürünmelerini sağlıyor.    
Tecno Universal Tone Tam Boyutta Gör
Adını daha çok bütçe dostu telefonlar ile duysak da Tecno markası zaman zaman rakiplerinin önüne geçebilecek düzeyde teknolojiler geliştiriyor. Şahin gözü telefoto lens, rulo ekran, renk değiştiren arka kapak bunlar arasında. Şimdi ise ten rengine dokunuyor.

Tecno Universal Tone nedir?

Tecno Evrensel Ton olarak de tanımlayabileceğimiz Tecno Universal Tone, yapay zekâ teknolojilerini kullanarak fotoğraflardaki yüzleri algılıyor ve çeşitli filtreler ile gerçeğe en yakın ten rengi tonlarını elde etmeye çalışıyor.

Bu teknolojide 3 farklı algoritma çalışıyor. İlk algoritma veri tabanındaki farklı ten tonlarını inceleyerek kişiye en uygun tonu belirliyor. İkinci algoritma fotoğraftaki ışık şartlarını ve renk sıcaklığını algılayarak optimizasyon yapıyor. Üçüncüsü ise kültürel referansları da dikkate alarak gerçekçi ten rengi tonlarını üretiyor.

Tecno görsel işlemcilere çok fazla yük bindirmeden kullanıcılara çok daha güzel bir ten rengi tonu sunmak amacında. Henüz teknoloji hangi telefonlarda kullanılacak belli değil ancak Tecno diğer markalara da sunabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim