Anlık Bildirim

Metaverse yatırımları devam ediyor: Qualcomm Snapdragon Spaces platformunu duyurdu

Teknoloji dünyasının Metaverse yatırımları devam ediyor. Bu isimler arasına katılan Qualcomm, AR içeriklerin telefon üzerinden yürütülmesini geliştirecek Snapdragon Spaces platformunu duyurdu.

Teknoloji devi Qualcomm, Snapdragon Spaces platformunu tanıttı Tam Boyutta Gör

Facebook’un Metaverse’i odak noktası haline getirmesi ile beraber teknoloji dünyası, AR ve VR içeriklere yatırımlarını sürdürüyor. Bu isimler arasına katılan Qualcomm, AR içerikleri daha çok geliştirecek Snapdragon Spaces platformunu duyurdu.

Metaverse yatırımları artıyor

Snapdragon Space platformuyla akıllı telefonlar ve AR gözlükleri arasındaki boşluğu doldurmayı planlayan şirket, AR uyumlu gözlük ve uygulamaların akıllı telefonlar üzerinden yürütülmesini sağlayacak. Bununla beraber düşük performansa sahip AR cihazları, telefonların işlem gücünden ve bağlantı özelliklerinden yararlanabilecek.

Qualcomm, geliştiricilerin mevcut uygulamalarına çeşitli iyileştirmeler ekleyebilmeleri için Snapdragon Spaces XR Geliştirici Platformu’nu da oluşturduğunu söylüyor.  Ayrıca Lenovo, Xiaomi ve Oppo gibi şirketlerin Snapdragon Spaces'in ilk ortakları olduğunu açıklayan şirket, Epic Games gibi diğer uygulama geliştiricileriyle de çalışmalar yürütecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim