Anlık Bildirim

Telegram yeni özelliklerle güncellendi

Telegram iletişim platformu aldığı güncelleme ile 7 güne kadar mesajların okunma sayısını görebilme, sohbetlere farklı temalar atayabilme gibi yenilikler kazandı.

Telegram güncellemesi Tam Boyutta Gör

En çok kullanılan çevrim içi iletişim uygulamalarından Telegram güncellenmeye devam ediyor. Sohbet tecrübesini iyileştirmenin yanında gruplarda küçük istatistikler de sunmaya başladı.

Telegram yeni güncelleme

Telegram tarafından bugün dağıtıma başlayan güncellemede 4 farklı yenilik yer alıyor. Bunlardan ilki kullanıcıları daha çok ilgilendiren mesaj okunma istatistiği. 7 gün boyunca kullanıcı grupta gönderdiği mesajı kaç kişinin okuduğunu görebiliyor. 

Diğer bir kullanıcı odaklı özellik ise sohbet ekranlarına 8 farklı temadan birisini uygulayabilme. Temalarda sohbet balonları, hareketli arka plan veya desenli arka plan gibi detaylar yer alıyor. 

Son olarak sohbetlerde tıklandığı zaman hareketli ve titreşimli geri bildirimler yapabilen interaktif emojiler de güncellemede yerini aldı. Yönetici tarafında ise canlı yayınların kısmen veya tamamen kayıt altına alınabilmesi özelliği mevcut. 

Telegram Telegram Telegram Telegram Telegram FZ-LLC Haberleşme Ücretsiz

Telegram Messenger Telegram Messenger Telegram Messenger Telegram Messenger Social Networking Ücretsiz 146 MB
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim