Anlık Bildirim

Televizyonun arkasında kaybolan Mi TV Stick duyuruldu

Mi TV Stick akıllı televizyon aparatı oldukça küçük ancak boyundan büyük işler yapıyor. 4 çekirdekli işlemci, 1GB RAM, 8GB depolama, Dolby Audio ve DTS gibi özelliklere sahip.

Televizyonun arkasında kaybolan Mi TV Stick duyuruldu Tam Boyutta Gör

Uzun yıllardır akıllı olmayan televizyonlar için Android TV işletim sistemi barındıran set üstü kutular piyasaya süren Xiaomi bu hafta cebinizde televizyonunuzu taşıyabileceğiniz bir ürün duyurdu.

Mi TV Stick özellikleri ve fiyatı

Mi TV Stick firmanın diğer büyük kutularının aksine Amazon Fire TV gibi çubuk şeklindeki rakipleri ile kapışacak. HDMI çıkışı ile gelen ürün televizyona takıldığında adeta kayboluyor. Hatta kumandasının kendisinden büyük olduğunu belirtelim. Ürünün boyutları 92.4 x 30. 2 x 15.2 mm şeklinde. Ürün sadece Full HD versiyona sahip. 

4 çekirdekli bir işlemci barındıran Mi TV Stick; 1GB RAM ve 8GB depolama kapasitesine sahip. Dolby Audio ve DTS ses teknolojileri ile desteklenen ürünün kumandası Bluetooth üzerinden bağlantı sağlıyor. Netflix, Prime Video ve Google Assistant için özel tuşlar mevcut. Güç girişi için bir adaptörü de olan Mi TV Stick modeli 40 Avro fiyat etiketiyle satışa sunulacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
19344 kez okundu.
36 kişi, toplam 37 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi, mi tv stick ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim