Anlık Bildirim

Tencent ilginç bir bulmaca oyunu hazırladı

Tencent imzalı Everlasting Regret adındaki bulmaca oyunu bin yıldan fazla bir geçmişe sahip Çin hikayelerinden birisini etkileyici bir anlatımla kullanıcılara sunuyor.

Tencent ilginç bir bulmaca oyunu hazırladı Tam Boyutta Gör

PUBG Mobile ve Arena of Valor gibi çok oyunculu oyunlarla tanıdığımız Çinli Tencent bu kez ilginç bir bulmaca oyunu ile mobil dünyaya geldi. Everlasting Regret yapımı Çin tarihinden esintiler taşıyor.

Everlasting Regret neler sunuyor?

Everlasting Regret oyunu Çinli 5 gencin bir araya gelerek ortaya çıkardığı bir proje. Ekip klasik Çin şiirini ve modern Çin mürekkep boyama tarzını birleştirerek etkileyici bir bulmaca oyunu geliştirmiş.

Song of Everlasting Regret şiirine dayanan oyun, 700’lü yıllarda yaşamış Çin imparatoru Tang ve büyük aşkı Yang’ın hikayesini anlatıyor. Pek çok Çin şairine de ilham olan Song of Everlasting Regret şiiri 806 yılında yazılmış.

Oyun her kağıt makarasının hikayenin bir ayağını anlatması şeklinde oynanıyor. Oyuncular şiirin anlattığı şeylere göre mürekkepleri kullanarak boyuyor, çiziyor veya buluyor. Bulmaca tamamlanınca da makara kapanıyor.

Hüzünlü bir aşk ve savaşları anlattığı için İngilizce anlayabilmek şart aksi takdirde hikayenin ne istediğini bulabilmek zorlaşıyor. Bu tarihi hikayeyi merak edenler için Everlasting Regret keyifli bir macera sunuyor.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tencent.theEverlastingRegret

https://apps.apple.com/dk/app/the-everlasting-regret/id1503106820

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim