Anlık Bildirim

Terra (LUNA), tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı

Bitcoin fiyatının 48 bin dolara kadar yükselmesiyle birlikte Terra (LUNA) fiyatı da harekete geçti ve bugüne kadarki en yüksek seviyesine çıkarak rekor kırdı.    

Terra (LUNA) Yeni Bir ATH Belirledi Tam Boyutta Gör

Lider kripto para birimi Bitcoin’in (BTC) 48 bin dolar seviyelerine kadar yükselmesi ile beraber, genel olarak kripto para piyasası da bu durumdan etkilenmişe benziyor. Elde edilen son bilgilere göre; Terra (LUNA) bugün tüm zamanların en yüksek seviyesine (ATH) ulaştı. 

Terra (LUNA) fiyatı bugün erken saatlerde Binance borsasında tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 106.14 dolara yükseldi. Kripto para birimi son 24 saatte yüzde 10’dan fazla artış gösterdi. Bu artış ile beraber LUNA, en değerli kripto para birimleri arasında 8. sırada yer almaya başladı.

Bloomberg tarafından yakın zamanda yayınlanan bir habere göre, Singapur merkezli Luna Foundation Guard (LFG), Pazartesi günü 135 milyon dolar değerinde Bitcoin (BTC) satın almıştı. Vakıfla ilişkili adresin şu anda yaklaşık 1,32 milyar dolar değerinde Bitcoin tuttuğu doğrulandı. Söz konusu bu satın alım aslında Bitcoin’in fiyatının yükselmesinde de etkili oldu diyebiliriz. 

Son olarak belirtmek gerekirse 22 Şubat’ta Terraform Labs’ın kurucusu ve CEO’su Do Kwon, Bitcoin rezervlerinin büyüklüğünü 10 milyar dolara çıkarma niyetini açıklamıştı. Ancak bunu gerçekleştirecek teknik altyapı henüz mevcut değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim