Terra Luna Haberleri

Etiket
Son dakika terra luna haberleri DH’de. Geçmişten bugüne (), terra luna hakkında bilgi ve güncel haberleri buradan takip edin! Yeni haberlerden anında haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin.
SON GÜNCELLEME
4 AY

GİRİLEN İÇERİKLER
2 VİDEO 64 HABER

ORTALAMA İÇERİK YOĞUNLUĞU
YILDA 10 İÇERİK

Terra luna Son Dakika Haberleri

Güncel Terra luna Haberlerini Takip Edin 📰

Son dakika terra luna haberleri de dahil olmak üzere terra luna ile ilgili tüm haber ve gelişmeleri, bu sayfadan takip edebilirsiniz. Bu bağlamda konuyla alakalı 2 video, 0 galeri ve 62 adet terra luna haber içeriği bulunmuş olup, tüm içerikler 3 sayfalı bu arşivde listelenmektedir.

terra luna İle İlgili Son Haberler Neler ❓

DonanımHaber’deki güncel terra luna haberleri içinde dikkat çeken gelişmeler şöyle 🔽

Anlık Terra luna Gelişmeleri DH’de 📢

Türkiye'nin en büyük teknoloji sitesi www.donanimhaber.com'da, yeni terra luna haberlerini takip etmek isteyenler için her yıl olduğu gibi 2024’te de sizleri bilgilendirmeye devam ediyoruz. Dilerseniz son terra luna haberlerini okuduktan sonra, Kripto Para İnceleme ve Videoları da izleyebilirsiniz.

Terra Luna Hakkında

Terra ya da Terra Luna, bir kripto para birimi. Terra, sabit fiyatlı küresel ödeme sistemlerine güç sağlamak için itibari (fiat) para birimlerine sabitlenmiş bir blockchain protokolüdür.

Protokolün geliştirilme sürecine ilk olarak 2018 yılının Ocak ayında başlandı. Resmi kullanımı ise 2019 yılının Nisan ayında gerçekleştirildi. 2022 yılı itibarıyla aralarında ABD Doları, Güney Kore Wonu, Euro gibi sayısız para birimine sabitlenmiş bir stablecoin (sabit fiyatlı kripto para) seçeneğine sahiptir.

Terra Luna hakkında bilgi Vikipedi'den alınmıştır.

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim