Anlık Bildirim

Tesla Model 3 yeniden tasarlanıyor! Üretim maliyeti düşecek

Elektrikli araçlar söz konusu olduğunda akla ilk gelen isimlerden biri olan Tesla, Highland kod adına sahip olan yeni bir Model 3 üzerinde çalışıyor. İşte detaylar
Tesla Model 3 yeniden tasarlanıyor! Üretim maliyeti düşecek Tam Boyutta Gör
Geçtiğimiz yıl yeni Model X ve yeniden tasarlanan Model S araçlarını tanıtan Tesla, gözünü şimdi de 2017 yılında piyasaya sürülen Model 3'e çevirdi. Routers tarafından bildirilenlere göre otomotiv devi, Highland kod adına sahip olan yeni bir Model 3 üzerinde çalışıyor.

Yeni Model 3 2023 yılında geliyor

Tesla Model 3 yenilenmesinin hem üretim maliyetlerini düşüreceği hem de beş yaşında olan elektrikli sedan aracın cazibesini arttıracağı bildiriliyor. Bununla birlikte yenilenen modelde daha az iç bileşene yer verilirken, tasarımın geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen Model S'i temel alması bekleniyor.

Ayrıca konuya yakın kaynaklar, yeni elektrikli sedan tasarımının dış ve şanzıman performansında da bazı değişiklikler içerebileceğini söylüyor. Bilindiği üzere yaklaşık beş yıldır piyasada olan Model 3, dünya çapında Model Y'nin gerisinde kalsa da önemli bir satış başarısına imza attı.  Daha ucuz ve daha çekici bir Model 3'ün, Tesla’nın pazar payını daha da arttıracağını söyleyebiliriz. 

Yeni aracın, Tesla'nın Şanghay ve Kaliforniya'daki fabrikalarında 2023'ün üçüncü çeyreğinde üretime girmesi bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim