Anlık Bildirim

PlayStation sahiplerine kötü haber: Söylentiye göre The Elder Scrolls 6, Xbox'a özel olacak

Oyuncuların en çok beklediği oyunlardan birisi olan The Elder Scrolls 6 büyük bir ihtimalle Starfield ile aynı kaderi paylaşacak ve Xbox ve PC'ye özel olacak.

The Elder Scrolls 6, Xbox'a özel olabilir Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Bethesda'nın yaptığı sevilen açık dünya rol yapma serisi The Elder Scrolls'un yeni oyunu The Elder Scrolls 6 ile ilgili PlayStation sahipleri için üzücü bir haber çıktı.

Xbox'a Özel Olabilir

Geçtiğimiz günlerde Bethesda'dan Pete Hines, bir röportaja katıldı ve orada Xbox ve PC'ye özel olarak duyurulan Starfield'ın PlayStation'a gelebileceği ile ilgili bir açık kapı bıraktı. Oyuncular Starfield'ın belirli bir süreliğine Xbox'a özel kalacağını ardından PlayStation'a geleceğini düşündü. Ancak sektörün güvenilir isimlerinden Jeff Grubb, bu  konu ve The Elder Scrolls 6 hakkında bir açıklamada bulundu.

Jeff Grubb'ın söylediğine göre Starfield, tamamen Xbox'a özel olacak. The Elder Scrolls 6'nın ise Starfield gibi tamamen Xbox'a özel olması planlanıyor. The Elder Scrolls 6'nın Xbox'a özel olması PlayStation için gerçekten büyük bir kayıp diyebiliriz. Özellikle her iki oyunun da ilk günden Game Pass'e gelecek olması PlayStation'a karşı net bir hamle diyebiliriz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7729 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
the elder scrolls 6, PlayStation ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim