Anlık Bildirim

The Flash filminin yıldızı Ezra Miller göz altına alındı

Bir türlü vizyona giremeyen The Flash filminin yıldızı Ezra Miller bir barda kendisinden geçerek diğer müşterilere sözlü veya fiziki saldırı gerçekleştirdiği için gözaltına alındı. 

The Flash Tam Boyutta Gör

Oscar törenlerinde izleyici oylarıyla en eğlenceli sahne seçilecek kadar çok sevilen ve takip edilen The Flash filminin 2023 yılına ertelenmesi büyük bir hayal kırıklığı olmuştu. Başrol oyuncusunun düştüğü durum ise daha içler acısı.

Ezra Miller karakolluk oldu

Hawaii’den gelen bilgilere göre The Flash filminin yanında Fantastic Beasts üçlemesinin de önemli bir karakteri olan Ezra Miller, bir barda çıkardığı olaylar nedeniyle göz altına alındı. Miller’a karaoke yapan bir kadının elinden zorla mikrofonu almak, dart oynayan bir kişiyi darp etmek ve müstehcen sözlü saldırılar yapmak gibi suçlamalar yapıldığı belirtiliyor.

Göz altı süresinin bitmesi ile Ezra Miller’ın serbest bırakıldığı ifade ediliyor. Ünlü oyuncunun avukatları henüz bir açıklama yapmadı. Suçlamalar hakkında ne tür savunma yapıldı veya hukuki süreç nasıl ilerleyecek şimdilik bilinmiyor. Ünlü oyuncunun gelecek yıllardaki rolleri de tehlikeye girmiş olabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim