Anlık Bildirim

Kapalı kutu The Legend of Zelda, neredeyse 1 milyon dolara satıldı

Nintendo’nun sevilen oyun konsollarından NES için çıkış yapan The Legend of Zelda, 870 bin dolara açık arttırma ile satıldı ve yeni bir rekora imza attı. Detaylar haberimizde

Koleksiyoncuların çizgi romanlara, figürlere, konsollara ve oyunlara harcadığı paralar her zamanki gibi şaşırtıyor. Geçtiğimiz aylarda, NES için çıkış yapan Super Mario Bros.’un 660 bin dolara satılmasının ardından 20 yıldan uzun süre önce NES için çıkış yapan The Legend of Zelda da 870 bin dolara bir koleksiyonu ile buluştu.

The Legend of Zelda, neredeyse 1 milyon dolara satıldı Tam Boyutta Gör

Rekor kırdı

Heritage Auctions tarafından yapılan açık arttırma 100 bin dolar gibi bir sayı ile başlamıştı ve açık arttırmanın sona ermesiyle anonim bir kullancı tarafından 870 bin dolara satın alındı. Bu fiyat ile The Legend of Zelda, en pahalıya satılmış oyun olarak tarihe geçti, bundan önceki rekor Super Mario Bros.’un elindeydi. Kutu satın alındığından beri hiç açılmamış ve Heritage Auctions, bu kadar erken basıma sahip eski bir oyuna sahip olmadıklarını belirtti ve daha erken basım kapalı kutu bir oyuna sahip olmalarının neredeyse imkansız olduğunu söyledi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim