Anlık Bildirim

Threads dolaylı yoldan özel mesaj özelliğine kavuşuyor

Meta firmasının Threads ağı günden güne büyümeye devam ederken önemli bir eksiklik olarak görülen özel mesaj modülü ise Instagram desteğiyle hayata geçiriliyor. 
Threads Tam Boyutta Gör
Sosyal medya ağları her ne kadar paylaşımcılık temelinde kurulsa da özel mesaj kutusu mutlaka yerini alıyor. Meta holdingin çiçeği burnunda sosyal ağı Threads de dolaylı olarak özel mesaj özelliği sunmaya başladı.

Threads özel mesaj

Kullanıcı sayısı 130 milyonu geride bırakan Threads platformu uzun süredir talep edilen bir özelliği dolaylı da olsa sunmaya başladı. Belirli bir kullanıcı grubu ile yapılan testlerde Instagram özel mesaj kutusu üzerinden iletişim başlatılabiliyor.

Threads kullanıcılarını profillerinde ortaya çıkan Mesaj tuşuna tıklandığında Instagram mesaj kutusuna erişilebiliyor. Instagram uygulamasına geçmeden kullanıcılar hızlı bir şekilde mesaj gönderilebiliyor.

Instagram şefi Mosseri, Threads için kesinlikle bağımsız bir mesajlaşma istemediklerini belirtmişti. Böylece Instagram ve Threads arasında çapraz etkileşim sağlanarak kullanım sıklığının artması sağlanacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim