Anlık Bildirim

TikTok, 1 milyar kullanıcıyı geçtiğini açıkladı

TikTok tarafından 27 Eylül Pazartesi günü yapılan açıklamalara göre popüler sosyal medya platformu, dünya genelinde aylık 1 milyardan fazla kullanıcı sayısına ulaştı.

Popüler video paylaşma platformu TikTok, yaptığı yeni bir açıklamayla aylık 1 milyar kullanıcıyı geçtiğini duyurdu. Bu, 2018 yılının Ağustos ayında kurulan ve ABD gibi birçok ülke tarafından baskıya uğrayan bir platform için oldukça dikkat çekici bir sayı.

Açıklama, pazartesi günü şirketin operasyon müdürü Vannesa Pappas tarafından TikTok üzerinden yapıldı. Pappas açıklamalarında kullanıcılara TikTok’u özel kıldıkları için teşekkürlerini iletti.

Dünyanın en çok indirilen uygulaması

Uygulama analitiği SensorTower da geçtiğimiz aylarda yaptığı bir açıklamada ByteDance’in sahip olduğu TikTok’un popülaritesinin pandemi sırasında çok yükseldiğini ortaya çıkardı. TikTok, 2020’nin ilk çeyreğinde yaklaşık olarak 315 milyon indirme ile dünyanın en çok indirilen uygulaması hâline geldi.

TikTok, 1 milyardan fazla kullanıcıya ulaştı Tam Boyutta Gör

ByteDance’in 2020 yılındaki geliri ise 34.3 milyar dolar olarak bildirilmişti. Diğer sosyal medya platformları da TikTok’un popüler kısa videolara benzer özellikler çıkarmaya başlamıştı. Instagram; Reels özelliğini, YouTube da YouTube Shorts özelliğini piyasaya sürmüş ve TikTok’a rakip olmak için çaba sarf etmişti.

Ek olarak, geçtiğimiz haftalarda yapılan bir araştırma sonucunda da TikTok kullanıcılarının platformda YouTube kullanıcılarından daha fazla zaman geçirdiği ortaya çıkarıldı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim