Anlık Bildirim

TOGG hesabından müjdeli paylaşım

2 yıllık bir sürecin ardından Gemlik üretim tesislerinde deneme üretimi heyecanı yaşanıyor. Gemlik fabrikası yakın zamanda TOGG aracının deneme üretimine başlayacak. 

TOGG Tam Boyutta Gör

Ülkemizin yerli otomobil hamlesi TOGG projesi, inşaatı tam 2 yıl önce başlayan Gemlik üretim tesisinde önemli bir dönemece giriyor. TOGG resmi hesabı Yüz Yüze Görüşelim paylaşımının ardından müjdeyi verdi.

TOGG deneme üretimi başlıyor

Aylık olarak sosyal medyada fabrika videolarını paylaşan TOGG resmi hesabı bu kez 2 yıllık inşa süreci ile ilgili özet bir video paylaştı ve müjdeyi verdi. Gemlik fabrikası yakın zamanda deneme üretimine başlayacak.

2030 yılına kadar 1 milyon üretim hedefi olan TOGG projesi sertifika testlerinin ardından gelecek yılın ilk yarısında yola çıkmayı hedefliyor. Deneme üretiminin başlaması bu açıdan oldukça önemli. Böylece yılın sonlarında ilk seri üretim aracı için her şey planlandığı gibi gitmiş olacak.

Yollara ilk etapta C segmentindeki elektrikli SUV çıkacak. Sonrasında ise C segmentindeki Sedan ve Hatchback modelleri sıraya girecek. Önümüzdeki dönemde B-SUV ve C-MPV planları da mevcut. Böylece toplamda 5 model olacak.

 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6629 kez okundu.
28 kişi, toplam 37 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
TOGG, Teknoloji Haberleri ve Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim