Anlık Bildirim

Transformers ile G.I. Joe aynı filmde buluşacak

Paramount, daha önce ayrı ayrı ele aldığı iki seriyi aynı çatı altında buluşturuyor. Transformers ve G.I. Joe'yu bir araya getirecek yeni bir film için hazırlıklara başlandı.
Transformers ve G.I. Joe filmi geliyor Tam Boyutta Gör
Hasbro'nun artık ikonikleşmiş olan oyuncakları baz alınarak hazırlanan Transformers ve G.I. Joe serilerinin film haklarını elinde bulunduran Paramount stüdyosu, daha önce ayrı ayrı ele aldığı bu iki seriyi nihayet aynı çatı altında buluşturuyor.

Geçtiğimiz yıl vizyona giren Transformers: Rise of the Beasts filminde bu iki serinin bir araya getirilebileceğinin sinyalleri verilmiş, fakat resmi bir açıklama yapılmamıştı. O açıklama dün Paramount'tan geldi. Paramount, Transformers ile G.I. Joe'yu bir araya getirecek yeni bir film üzerinde çalışıldığını duyurdu. Bu filmi kimin yöneteceği henüz belli değil.

Transformers ve G.I. Joe, Bir Crossover Filminde Bir Araya Gelecek

Steven Spielberg ve Lorenzo di Bonaventura'nın yine yapımcı olarak yer alacağı bu yeni filmin yapımcılarından biri de ilk Transformers filmlerinin yönetmeni Michael Bay olacak. Ancak en azından şu an için Bay'in filmi yönetmesi yönünde bir plan bulunmuyor.

Transformers: Rise of the Beasts'in finalinde, filmin ana karakteri Anthony Ramos G.I. Joe tarafından işe alınmıştı. Ancak dün duyurulan bu crossover filminde Ramos'un yer alıp almayacağı belirsizliğini koruyor. Zira Rise of the Beasts, gişede 439 milyon dolar hasılat yaparak beklentilerin altında kaldı. Bu yüzden Paramount bu karakteri ve hikâyeyi geride bırakıp seriyi bir kez daha yenilemek isteyebilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
2 Kişi Okuyor (0 Üye, 2 Misafir) 1 Masaüstü 1 Mobil

GENEL İSTATİSTİKLER
29880 kez okundu.
13 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
transformers, G.I. Joe ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim