Anlık Bildirim

Trezor kullanıcıları dikkat! Veriler sızmış olabilir

Donanım tabanlı kripto para cüzdanlarının en bilinenlerinden Trezor sıkıntı yaşıyor. Üçüncü taraf bir platform üzerinden kullanıcıların email adresleri çalındı. 

Trezor Tam Boyutta Gör

Kripto para dünyasında donanım tabanlı cüzdan çözümleri sunarak geniş kitlelere adını duyuran Trezor bu kez siber saldırı ile gündemde. Pek çok Trezor kullanıcısı verilerin sızdırıldığını iddia ediyor.

Trezor verileri sızdırıldı

Twitter üzerinde artmaya başlayan şikâyetler dikkatlerin Trezor girişimine çevrilmesine neden oldu. Kullanıcılar kayıtlı mail adreslerine oltalama postalarının gönderildiğini ve şifrelerin çalınmaya çalışıldığını bildirdi. 

Trezor girişimi de sızıntıyı doğrularken olayın mail aboneliği sağlayan MailChimp tarafında bir sızıntı olduğunu belirtiyor. Şirket içi gelişmeleri önceden haber alarak ticaret yapmaya çalışan bir firmanın MailChimp veri tabanına eriştiği dile getiriliyor. 

Trezor çalınan email adreslerinin toplam miktarını tespit edebilmek için inceleme başlattı. Herhangi bir mağduriyet yaşanmaması adına kesinlikle farklı adreslere yönlendiren epostalara itibar edilmemesi isteniyor. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim