Anlık Bildirim

TSMC kendi itfaiye ekibini kuruyor

TSMC firması tesislerde meydana gelebilecek muhtemel yangınlara karşı anında müdahale edebilmek için kendi itfaiye ekibini kurdu ve 6 kişiyi transfer etti.      
TSMC Tam Boyutta Gör
Yonga sektöründe kritik bir konuma yükselen TSMC her ayrıntıyı çok ince düşünmek zorunda zira üretimi zora sokacak bir engel tüm sektörün sıkıntıya girmesine sebep oluyor. Devasa tesislerin risklerinden birisi de yangın.

TSMC itfaiye ekibi

Geçmiş yıllarda tesis çapında yaşanan bazı yangınlar üretimin kısmen etkilenmesine sebep olmuştu. TSMC de kendi itfaiye ekibini kurmaya karar verdi. Ülkedeki itfaiye organizasyonundan bugüne kadar 6 kişi transfer edildi.

TSMC deneyimli itfaiye görevlilerine normal maaşlarının çok çok üzerinde ücret ve bonuslar ödeyerek bünyesine katmaya çalışıyor. 5 yıllık kontrat ile çalışan itfaiyecilerin ilk yıl maaşının 120 bin dolara kadar çıktığı ifade ediliyor.

İtfaiye ekibi tesislerde meydana gelecek yangınlara anında müdahale etme imkânına sahip. Böylece şehir itfaiyesinin olay mahalline gelene kadar geçecek sürenin de kazanılması söz konusu. Elbette bu yatırımın karşılığı firmaya daha verimli üretim olarak geri dönecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim