Anlık Bildirim

X Türkiye, Türkiye'de 21.7 milyon aktif X kullanıcısı olduğunu açıkladı

Twitter olarak bilinen X, çok kısa bir süre önce X Türkiye hesabını yeniden aktif hale getirdi. Resmi X Türkiye hesabı ayrıca Türkiye'de 21.7 milyon aktif kullanıcı olduğunu açıkladı.
Türkiye'de 21.7 milyon aktif X kullanıcısı olduğunu açıkladı Tam Boyutta Gör
Twitter olarak bilinen X özelinde son dönemlerde dikkat çekici gelişmeler yaşanıyor. Bunların sonuncusu ise bir sürede aktif olamayan resmi X Türkiye hesabının yeniden aktif olması. X’in resmi Türkiye hesabı bilindiği üzere 2022’den bu yana herhangi bir paylaşım yapmamıştı. Yapılan yeni paylaşım Türkiye’deki aktif X kullanıcı sayısını bildirirken tüm bunların X’in Türkiye’ye temsilci atamasından sonra gerçekleşmiş olması da dikkat çekici.

X’in Türkiye’deki kullanıcısı sayısı açıklandı

Resmi X Türkiye hesabından yapılan açıklamaya göre Türkiye’de 21.7 milyon aktif X kullanıcısı bulunuyor. Resmi X hesabı aynı zamanda “Merhaba Türkiye! Görüşmeyeli uzun zaman oldu! Heyecan verici güncellemeler ve özellikler için takipte kalın” paylaşımında da bulundu.

21.7 milyon aktif kullanıcı sayısı X’i Türkiye’de en çok kullanılan beşinci sosyal medya platformu haline getiriyor. Son raporlara göre zirvede yer alan YouTube’un Türkiye’de 57,50 milyon kullanıcısı bulunurken onu 57,10 milyon ile Instagram, 34,35 milyon ile Facebook, 37,73 milyon ile TikTok takip ediyor.

Hatırlanacağı üzere Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, geçtiğimiz hafta X’in (Twitter) Türkiye’de temsilcilik açtığını duyurmuştu. Bu açıklamanın hemen ardından ise BTK tarafından Resmi Gazete'de yayımlanan karar ile X’e uygulanan reklam yasağı da kaldırıldı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim