Anlık Bildirim

Twitch bir yayıncısını daha Mixer’e kaptırdı

Microsoft’un Mixer platformu yayıncılık dünyasında birbiri ardına bombaları patlatıyor. Ünlü yayıncı Ninja’dan sonra onun kadar popüler Shroud da Mixer’e transfer oldu.

Twitch bir yayıncısını daha Mixer’e kaptırdı

Amazon’un Twitch ve Google’ın YouTube platformlarına oyun yayıncılığı alanında rakip olarak piyasaya çıkan Mixer bombaları birbiri ardına patlatıyor. Trafiği arttırmanın en etkili yolunun yayıncı satın almak olduğunu gören firma kesenin ağzını açmış durumda.

Önemli transfer

Geçtiğimiz aylarda Twitch platformunun en önemli yayıncılarından Ninja’nın Mixer’e transfer olması bomba etkisi yapmıştı. Mixer platformunda kısa sürede 1 milyondan fazla takipçiye ulaşan Ninja böylece Microsoft’un hamlesinin ne kadar yerinde olduğunu gösterdi.

Firmanın bundan sonraki ikinci hamlesi ise Michael “Shroud” Grzesiek yayıncısını transfer etmek oldu. Yine Twitch platformunun önde gelen yayıncılarından olan Shroud, sosyal medya üzerinden Mixer’e transfer olduğunu duyurdu. Shroud’un Twitch üzerinde 7 milyon civarında takipçisi yer alıyordu.

Shroud kısa süre içerisinde 366 bin aboneye ulaşmayı başardı. Abone sayısı hızlı bir şekilde artıyor. Bunun en büyük katkılarından birisi ise Mixer’in Ninja kanalında olduğu gibi Shroud kanalında da ücretsiz abonelikler dağıtması. Bu ivmeyi korursa sadece Ninja ve Shroud ikilisi Mixer platformuna 3 milyondan fazla üye kazandırmış olacak. Bu başarı Microsoft’un daha fazla yayıncıyı transfer etmesinin yolunu açabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8460 kez okundu.
18 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
microsoft, mixer ve
2 etiket daha twitch Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim