Anlık Bildirim

Twitter, alışveriş özelliğini test etmeye başladı

Dünyanın en büyük sosyal medya platformlarından Twitter da E-Ticaret akımına katıldı ve çarşamba günü işletme profillerinin ürün satmasına izin veren bir özelliği test etmeye başladı.

Dün yapılan açıklamaya göre Twitter da alışveriş dünyasına katılmak istiyor. Dev şirket, işletme profillerinde satılık ürünleri sergilemelerine izin vermeye başlayacak.

Twitter, alışveriş özelliğini test etmeye başladı Tam Boyutta Gör

San Francisco merkezli şirket, geçen yıl tüketicilerin Instagram ve Facebook üzerinden ürün satın alabilmelerini sağlayan “Mağazalar” özelliğini çıkaran en büyük rakibi Facebook’un izinden gidiyor gibi görünüyor.

Twitter yeni alışveriş özelliğini Amerika Birleşik Devletleri’nde “bir avuç marka” ile test edeceğini ifade etti. Twitter ürün lideri Bruce Falk da yeni özellik ile ilgili şunları söyledi: “Twitter’ın alışveriş özelliği konusunda oldukça heyecanlıyız. Shop Module’un amacı Twitter kullanıcılarına ürünler hakkında tweet atmaktan ürünleri satın almalarına kadar süren bir yol sunmaktır.

Twitter, alışveriş özelliğini test etmeye başladı Tam Boyutta Gör

Hayata geçirilmesi beklenen alışveriş modülü, markalara profillerinin üstünde satmak istedikleri ürünü sergileme imkânı sunacak. Bunun sayesinde tüketiciler, markaların ürün karuselinde gezinebilecek, uygulamadan ayrılmadan istedikleri ürünler hakkında detaylı bilgi alıp onları satın alabilecek.

Özelliğin ne zaman bütün dünya tarafından kullanılmaya başlanacağı ise bilinmiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim