Anlık Bildirim

Twitter CFO'su: iOS 14 gizlilik değişiklikleri daha küçük platformların rekabet şansını artıracak

Apple'ın yeni gizlilik politikalarını değerlendiren Twitter CFO'su Ned Segal, IDFA konusunda endişeli olmadıklarını aksine yeni güncellemenin adil bir rekabet ortamı yaratacağını söyledi.

Twitter CFO'su: iOS 14 gizlilik değişiklikleri daha küçük platformların rekabet şansını artıracak Tam Boyutta Gör

Twitter CFO'su Ned Segal, kullanıcı gizliliğini korumak ve reklam takibini sınırlandırmak için iOS 14.5 ile yapılacak değişikliklerin küçük şirketler üzerinde olumlu bir etkisi olabileceğini söyleyerek kendilerinin bu konuda endişe duymadıklarını belirtti.

Twitter'ın içi rahat

Uygulamaların kullanıcıları izlemeden önce açıkça izin istemesini gerektiren Reklamverenler için Tanımlayıcı(IDFA) etiketinde yapılan önemli bir değişikliğe Facebook dahil bazı şirketler, reklam gelirine zarar vereceğini söyleyerek karşı çıktı. Bu durumla alakalı konuşan Twitter CFO'su Ned Segal, Twitter tarafından toplanan verilerin çoğunun bir cihaz kimliğine bağlı olmadığını bu yüzden gelirlerinde büyük kayıplar yaşamayacaklarını belirtti.

Segal, bu değişiklik ile küçük şirketlerin, daha büyük şirketlerle eşit şartlar altında yarışa devam etmesini sağlayacağını belirterek sektörün bu durumdan olumlu etkileneceğini savunuyor.

Segal ayrıca Twitter'ın  IDFA konusunda aceleci olmak istemediğini söyledi ve şirketin, kullanıcılardan iOS'ta izleme seçeneğini etkinleştirmelerini istemeden önce bir süre bekleyeceklerini belirtti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim