Anlık Bildirim

Twitter, Instagram ve sohbet uygulamalarına rakip olacak yeni yatırımını duyurdu

Twitter, Instagram ve sohbet uygulamalarına rakip olacak yeni yatırımını duyurdu. Özel grup konuşmaları için gelişmiş özellikler sunan Sphere'i satın alan şirket, DM özelliğini daha çok geliştirecek.

Twitter'dan özel sohbet özelliğini geliştirecek yeni yatırım Tam Boyutta Gör

Sosyal medya devi Twitter, Direkt Mesaj (DM) özelliğini geliştirecek yeni bir yatırıma imza attı. Sohbetleri daha etkileşimli ve düzenli hale getirmeyi amaçlayan grup sohbet uygulaması Sphere'i satın aldığını duyuran şirket, Instagram ve özel mesajlaşma uygulamalarına rakip olmayı planlıyor.

Özel sohbetler daha çok gelişecek

Organizasyonlu grup konuşmaları özelliği ile öne çıkan Sphere, otomatik arşivleme ve önemli mesajlar için çağrı özelliğine ev sahipliği yapıyordu. Ayrıca, kullanıcıların belirli ilgi alanlarına göre sınıflandırılmış etkileşimli konuşmalar yapmasına izin vermesi ile biliniyor.

Şirketin mühendislik başkanı Nick Caldwell, DM’ler, Topluluklar ve İçerik oluşturucular için uygulamanın daha çok gelişeceğini söyledi. Bununla beraber Kasım ayında kapanan Sphere uygulaması yeniden piyasaya çıkmayacak ve yaklaşık 20 ekip üyesi Twitter’ı geliştirmek için çalışacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim