Anlık Bildirim

Twitter, tweet yanıtlarına reklam eklemeyi planlıyor

Popüler sosyal medya platformu Twitter yaptığı yeni bir açıklamada, tweet yanıtları arasında reklam çıkmasını sağlayan yeni bir biçim için testlere başladığını duyurdu.

Twitter, platformda daha fazla reklam görünümü üzerinde çalışıyor. Popüler sosyal medya platformu tarafından yapılan yeni bir açıklamaya göre de artık Twitter üzerinde yaptığınız konuşmalar sırasında reklam görebileceksiniz.

Reklam denemelerine iOS'ta başlandı Tam Boyutta Gör

Twitter gelir ürünü lideri Bruce Falck’ın The Verge’e yaptığı açıklamalara göre artık tweet yanıtları arasında reklam görülebilecek. Falck’a göre reklam gösterimi şu an için bazı kullanıcılarda test ediliyor ve eğer bu testin bir parçasıysanız bir tweet’in altındaki birinci, üçüncü veya sekizinci yanıttan sonra reklamlar görebilirsiniz.

“İçerik üreticileri ve reklam verenlere destek için deneniyor”

Twitter’ın açıklamalarına göre bu durum, “İçerik üreticileri ve reklam verenler için değer yaratmak ve teşvikleri artırmak” için çok büyük bir fırsat.

Şirket, bu durumun Twitter kullanımını nasıl etkileyeceğini anlamak için daha kapsamlı testleri önümüzdeki aylarda yapmayı düşündüğünü söyledi. Falck bununla ilgili, “Alakalı reklamları, farklı frekansları, ekleme noktalarını test edeceğiz. Bunun ardından öğrendiklerimizi inceleyeceğiz ve kalıcı hâle getirip getirmeyeceğimize karar vereceğiz. Bunu, reklam verenler ve içerik üreticileri için denemekten heyecan duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

Yukarda da görüldüğü gibi Twitter kişiselleştirilmiş reklamlar getirmek istiyor. Örneğin, “yemekler” hakkında konuşuyorsanız platform size bununla ilgili reklam gösterecek.  

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim