Anlık Bildirim

Twitter, Direkt Mesajlar'a yeni özellikler kazandırıyor

Twitter, kullanıcıların Direkt Mesajlar kullanımını kolaylaştırmak için bir dizi özelliği platforma kazandırmaya başlıyor. Şirket, yeni özellikleri önümüzdeki haftalardan itibaren sunmaya başlayacak.

Twitter, Direkt Mesajlar'a yeni özellikler kazandırıyor Tam Boyutta Gör

Sosyal medya platformu Twitter, yeni özellikler kazanmaya devam ediyor. Platform, Twitter'dan yaptığı paylaşımlarla yakın zamanda kullanıma sunulacak özellikleri açıkladı. Kullanıcılar artık aynı tweeti 20 ayrı DM sohbetiyle paylaşabilecek.

Twitter Direkt Mesajlar, yeni özellikler kazanıyor

Twitter, kullanıcılardan sağladığı geri dönüşler ile platformu daha işlevsel hale getirmeye çalışıyor. Paylaştığı tweetlerle şirket, kullanıcıların yanlışlıkla grup sohbeti başlatmasını azaltmak için aynı tweeti 20 farklı Direkt Mesajlar sohbetine gönderebilmelerine olanak tanıyacak özelliği, iOS ve web için kullanıma sunmaya başlayacaklarını daha sonra ise Android'e getireceklerini duyurdu.

Android ve İOS'ta kullanıma sunulacak hızlı kaydırma düğmesi ile kullanıcılar, bir sohbette gezinirken en son mesaja hızla atlayabilecek.

Şirketin açıkladığı diğer iki özellik ise iOS kullanıcılarına özel olacak. Özelliklerden ilki bir mesaja basılı tuttuktan sonra menüden 'Tepki ekle' seçeneği ile tepki vermeyi içeriyor. Diğer özellik sayesinde ise iOS için Twitter kullanıcıları, tarihe göre gruplanmış mesajlar ile bir sohbeti kolayca tarayabilecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim