Anlık Bildirim

Twitter, Facebook'un kripto para birimi Libra'ya destek vermeyecek

Facebook'un her geçen gün kan kaybeden kripto para birimi Libra projesine bir darbe de Twitter'dan geldi. Şirket CEO'su Jack Dorsey, Libra'ya destek vermeyeceklerini açıkladı.

Twitter, Facebook'un kripto para birimi Libra'ya destek vermeyecek Tam Boyutta Gör

Facebook'un kripto para birimi Libra projesi, her geçen gün destekçilerini kaybetmeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda Mastercard, Visa, Paypal ve eBay başta olmak üzere birçok dünya devi şirket bu projeye destek vermeyeceklerini açıklamışlardı. Artık Twitter da bu şirketlerden biri.

Libra projesi çıkmaza giriyor

Twitter CEO'su Jack Dorsey, New York'ta düzenlenen bir medya etkinliğinde, şirketinin Libra projesine kesinlikle katılmayacağını söyledi. Dorsey gazetecilere verdiği demeçte, Facebook önderliğindeki bu kripto para biriminin, internette doğmuş açık standartlara dayanmadığını belirterek bu projeye uzak duracaklarını açıkladı.

Twitter, Facebook'un kripto para birimi Libra'ya destek vermeyecek Tam Boyutta Gör

Kısa bir süre önce ABD'li milletvekillerinden oluşan bir grubun toplantısına da konu olan Libra, birçok kesim tarafından yasal olmayan işlerde kullanılabileceği gerekçesiyle soğuk karşılanıyor. Facebook'un ise Libra projesinin gittikçe çıkmaza girdiği şu günlerde konuyla ilgili önemli bir açıklama yapması ve kripto para biriminin geleceğine dair kamuoyunu aydınlatması gerektiği de ortak bir görüş.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim