Anlık Bildirim

Twitter, kimliğini doğrulayan herkese "mavi onay rozeti" vermeye hazırlanıyor

Sosyal medya devlerinden biri olan Twitter, daha fazla şeffaflık sunmak adına doğrulama sisteminde değişikliğe gidiyor. Artık doğrulanan her hesap mavi onay rozeti alabilecek.

Twitter, kimliğini doğrulayan herkese 'mavi onay rozeti' vermeye hazırlanıyor Tam Boyutta Gör

Mikro blog sitesi Twitter, şeffaf ve güvenli bir sosyal medya platformu oluşturmak için çalışmalarını sürdürüyor. Şirket buna paralel olarak yaptığı çalışmalarla birlikte, mavi onay rozetini herkese açık hale getirmeye hazırlanıyor.

Kimlik doğrulama sistemi

Twitter'ın mavi onay rozeti konusundaki politikalarının çok açık olmadığını söyleyebiliriz. Zira ünlü isimlere ek olarak, bazı fenomen veya çok kullanıcıya sahip hesaplarda da mavi onay rozeti görmek mümkün. Şirketin bu konuya bir el attığı ve kullanıcıların hesap doğrulaması için başvuru yapmasına ve doğrulanmış rozeti almasına izin verecek bir uygulama içi doğrulama üzerinde çalıştığı ortaya çıktı.

Twitter, kimliğini doğrulayan herkese 'mavi onay rozeti' vermeye hazırlanıyor Tam Boyutta Gör

Yaklaşan özellik ilk olarak, Ayarlar menüsünün Hesap bölümünde bulunan "Doğrulama İsteği" özelliğinin bir ekran görüntüsünü paylaşan tersine mühendis Jane M. Wong tarafından tespit edildi. Açık olmak gerekirse, bu özelliğin nasıl kullanılacağı ve Twitter'ın mavi onay rozetini ne zaman kullanıcıara açacağı meçhul. Geçtiğimiz günlerde TechCrunch da yayınlanan bir haber de, Twitter'ın kimlik doğrulama sistemi üzerinde çalıştığını ortaya koymuştu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12789 kez okundu.
33 kişi, toplam 34 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
twitter, doğrulama ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim