Anlık Bildirim

Twitter ofisindeki yatak odalarının fotoğrafları ortaya çıktı

BBC muhabirleri Twitter'ın San Francisco'daki ofisinde yatakhaneye dönüştürülmüş ofislerin fotoğraflarını elde etmeyi başardı. İşte Elon Musk'ın yatak odaları...
Twitter ofisindeki yatak odalarının fotoğrafları ortaya çıktı Tam Boyutta Gör
BBC'de yayınlanan fotoğraflar Twitter ofisindeki yatak odalarının nasıl olduğunu gözler önüne serdi. Bazı odalara yatakların yanı sıra dolaplar ve terlikler de konulduğu görülüyor.

Yayınlanan fotoğraflarda bir çalışma odasının yatak odasına çevrildiği ve odanın içine bir çalar saat ve hemen hemen her evde olan çift kişilik bir yatağın konulduğu dikkat çekiyor. Başka bir fotoğrafta ise nevresimli iki kanepe görebilirsiniz. Twitter çalışanlarına göre odalar otel odalarına benziyor.

Twitter ofisindeki yatak odalarının fotoğrafları ortaya çıktı Tam Boyutta Gör
Musk'ın şirketi satın aldıktan sonra düzenli olarak genel merkezde uyumaya başladığı da bilinen bir durumdu. Girişimci, şirketi düzeltene kadar ofiste uyuyacağını yazmış ve daha sonra bu tweetini silmişti.

Belediye soruşturma başlattı

Bazı şirket çalışanları, ofisteki yatakların görünümünü Musk'ın kendisi için çalışan insanları umursamadığının bir işareti olarak gördüklerini belirtiyorlar. Belediye yetkilileri ise binanın amacına uygun kullanılmadığı gerekçesiyle soruşturma başlatmış durumda.

Twitter ofisindeki yatak odalarının fotoğrafları ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Musk ise soruşturmayla ilgili olarak, yetkililerin sokak ortasındaki çocukların uyuşturucu bulmasını ve bunlardan zarar görmesini engellemek gibi başka sorunlarla da ilgilenmesi gerektiğini söyledi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim