Anlık Bildirim

Uber, İzmir'de hizmete başladı: İzmirlilere 40 TL indirim kodu

Uber, Türkiye'de hizmet verdiği şehir sayısının üçe yükseltti. İstanbul ve Ankara'nın ardından şimdi de İzmir'de hizmet vermeye başladı. İzmirliler Uber ile sarı taksi yolculuğu yapabilecek.

Uber artık İzmir'de! 40 TL indirim kodu nasıl kullanılır? Tam Boyutta Gör

Lüks araçlarla konforlu taşımacılık hizmeti ile dünyada adından söz ettiren Uber, ülkemizde taksicilerin açtığı dava nedeniyle bu hizmeti Türkiye’de sunamıyor. Türkiye’de sarı taksileri sisteme entegre eden ve sadece sarı taksicilerle taşımacılık yapan Uber, bugünden İzmir’de faaliyete başladığını duyurdu.

İstanbul ve Ankara’da sarı taksilerle faaliyet gösteren Uber’in hizmet verdiği şehir sayısı 3’e çıktı. Uber’i kullanarak taksileri çağırmadan önce yolculuk tutarını görebilir, ödemeyi Uber uygulaması üzerinden yapabilir ve Uber kampanyalarından faydalanabilirsiniz.

40 TL indirim kodu

Uber artık İzmir'de! 40 TL indirim kodu nasıl kullanılır? Tam Boyutta Gör

Uber, İzmir’e özel bir kampanya başlattı. Tüm Uber kullanıcıları İzmir’deki 1 yolculuklarında 40 TL indirimden faydalanabiliyor. İndirimden faydalanmak için MERHABAIZMIR kodunu profildeki indirim kuponu alanına eklemeniz yeterli.

Uber’in İstanbul ve Ankara’da başlattığı aşı kampanyası İzmir’de de geçerli olacak. Aşı olmaya gidecek kişiler UBERAŞI kodunu kullanarak İzmir'deki hastanelere gidişte ve dönüşte iki kez 40'ar TL indirimden faydalanarak yolculuk yapabilecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13209 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Türkiye Haberleri, izmir ve
2 etiket daha uber Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim