Anlık Bildirim

Ubisoft gelecekte daha fazla oynaması ücretsiz oyun yapacağını söylüyor

Birçok başarılı ve popüelr yapımın yayıncısı ve geliştiricisi olan Ubisoft, gelecekte oyun yayınlama stratejilerini değiştireceklerini açıkladı.

Ubisoft gelecekte daha fazla oynaması ücretsiz oyun yapacağını söylüyor Tam Boyutta Gör

Assassin's Creed, Far Cry, Watch Dogs ve daha birçok popüler yapımın yayıncılığını ve geliştiriciliğini üstlenen Ubisoft, gelecekteki yayın politikasını değiştiriyor. Geçtiğimiz gün Ubisoft finansal bir toplantı düzenledi. Bu toplantıda Ubisoft'un oyunlarının satış sayıları ve bazı oyunların geliştirme sürecinden yeni detaylar öğrenildi. Ayrıca Ubisoft'un yayın politikasını değiştirdiği aktarıldı.

Ubisoft'tan Daha Fazla F2P Oyun Geliyor

Ubisoft şu anda her yıl 3-4 farklı AAA, yani yüksek bütçeli oyun yayınlıyor. Bu düzeni de geçtiğimiz yıllarda açıklamışlardı. Şimdi ise oynaması ücretsiz oyunlara daha fazla ağırlık vereceklerini açıkladılar. Ubisoft'un finans müdürü Frederick Duguet yapılan toplantıda, bundan sonraki süreçte AAA oyunlara aynı şekilde devam edeceklerini ancak artık daha fazla oynaması ücretsiz oyun çıkartacaklarını söyledi.

Ubisoft geçtiğimiz haftalarda The Division'ın hem mobil hem de konsol ve PC için ücretsiz bir oyununu duyurmuştu. The Division'ın ücretsiz oyunlarına dari detayları burada bulabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim