Anlık Bildirim

Ubisoft'un yeni oyun aboneliği Xbox konsollara geldi

Ubisoft, 2022'de duyurduğu premium abonelik hizmetini Xbox konsol oyuncuları için kullanıma açtı. Ubisoft Plus oyun aboneliği neler sunuyor?                     
ubisoft plus multi access xbox konsollarda Tam Boyutta Gör
Ubisoft+ oyun abonelik hizmeti Xbox konsollarına en sonunda geldi. Ubisoft Plus servisiyle oyuncular, Far Cry 6, Assassin’s Creed Valhalla, Immortals Fenyx Rising gibi hit oyunlar dahil olmak üzere Ubisoft’un kitaplığının büyük bir bölümüne anında erişebiliyor. Şirketin açıklamasına göre, hit oyunların yenilerine çıktığı gün erişebilecek.

Ubisoft+ Multi Access neler getiriyor?

Ubisoft, birden çok oyun aboneliği sunuyor. Xbox konsol oyuncularına yeni sunulan seçenek; Ubisoft+ Multi Access. Abone olunduktan sonra desteklenen herhangi bir platformdan oyuna geçilebiliyor. Oyuncular, oyundaki ilerlemelerini kaybetmeden Xbox ile PC arasında geçiş yapabiliyor.

Ubisoft Plus Multi Access, oyunların temel sürümlerinden fazlasını sunuyor. Oyunların Ultimate, Deluxe, Gold sürümlerinin yanı sıra DLC ve çeşitli oyun içi avantajlara erişim elde ediyorsunuz. Oyun içi satın alımlarda da %10’luk indirim sizi bekliyor. Yeni abonelik hizmeti şu anda Amerika dahil 100 ülkede erişilebilir durumda. Ubisoft+ Multi Access abonelik fiyatı; aylık 18 dolar. Oynanabilir oyunların tam listesine buradan ulaşabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim