Geçtiğimiz hafta, Ubisoft’un yeni bir battle royale oyunu üzerinde çalıştığı bilgileri gelmişti. Fortnite’a benzetilen ve kod adı Project Q olan oyun, sızıntıların ardından resmi olarak doğrulandı.
Project Q, battle royale olmayacak
Her ne kadar sızıntılar, Project Q’nun battle royale olduğunu belirtse de Ubisoft, oyunun battle royale türünde olmayacağını belirtti. Oyunun daha geliştirme aşamasının başlarında olduğunu belirten Ubisoft, potansiyel testlere kaydolmayı önerdi. Ayrıca oyuna ait ilk konsept görsel de yayınlandı. Ubisoft, oyunun çeşitli PvP modları içereceğini ve oyunun ana hedefinin eğlence olacağını belirtti. Görünüşe göre Project Q, Apex Legends gibi farklı kahramanlar ile oyuna farklılık katacak. Yayınlanan görselde, 4 farklı kahramanı görebiliyoruz. Görselden de anlaşılacağı gibi oyun, Fortnite ve Knockout City tarzında bir görselliğe sahip olacak.
Ubisoft, her ne kadar oyunun battle royale olmadığını belirtse de farklı kaynaklar hala oyunun battle royale tarzı bir moda sahip olacağını belirtiyor. Görünüşe göre Showdown isimli bu mod, normal battle royale oyunlarından çok daha hızlı olacak. Son olarak Ubisoft, oyunda NFT’lere yer vermeyeceğini belirtti.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


zoruna gidenin borusuna gitsin
bant yok secim geyikleri üretim yok bu fiyatlar normal mi ötv mi alıyorsun kendi ürettiğin araca kimi kandırıyorsunuz
Bizim ülkede olan hain dünyada yoktur.
cam tavan hakkında bilgisi olan varmı.perde yok galiba yazın ssıkıntı olmazmı.???
tam bir gariban arabası yerliiiiiiiiiiii ve milliii yalanınız batsın
sülün Osman sizinle gurur duyuyor... hala uyanan yok...
ilk fotolarda kapı aynaları yoktu... masala devam...
Bu gün 16 Mart ama hala ön sipariş ekranı açılmadı?
Bugün ayın 16 sı ön ödeme mönüsü henüz açılmadı.
bebelerden yetişkinlere masal devam... yüzyılın dolandırıcılığı...
Hani 400.000 ler 500.000 lere çıkıyordu? Umarım kdv fiyatıdır. Alabilenlere hayırlı olsun.
Donanım veya fiyat olarak çok çok iyi Standart V2 + Gemlik Mavi +beyaz koltuklu + meridian ses opsiyonlusuna talibim :)