Anlık Bildirim

Ubisoft+ yenilendi: Ubisoft+ Premium ve Ubisoft+ Classics PC

Ubisoft, aylık abonelik hizmeti Ubisoft+ için yepyeni bir duyuruda bulundu. Ubisoft+ artık tek çatı altında, iki farklı abonelik katmanına sahip olacak. İşte detaylar...
Ubisoft+ yenilendi: Ubisoft+ Premium ve Ubisoft+ Classics PC Tam Boyutta Gör
Bildiğiniz gibi Microsoft'un aylık abonelik servisi Xbox Game Pass, oyun sektöründeki en büyük değişimlerden birini başlattı. Günümüzde ise çok sayıda şirket, benzer bir servis modeline geçiş yapmış durumda. Şimdi bunlar arasından Ubisoft, abonelik planlarında sürpriz bir güncellemeye imza attı. Üstelik Classic katmanı da PC'ye geliyor. 

Ubisoft+ Premium ve Ubisoft+ Classics PC geliyor

Ubisoft'tan yapılan duyuruya göre Ubisoft+ Çoklu Erişim ve PC Erişim katmanları, artık Ubisoft+ Premium haline gelecek. Böylece oyuncular, oyunların üst paketleri dahil olmak üzere, DLC'ler, aylık ödüller ve oyunlara erken erişim fırsatına sahip olacak. Örneğin, 18 Ocak tarihinde yayınlanacak Prince of Persia: The Lost Crown'a da önceden ulaşabileceksiniz. Ubisoft+ Premium'un fiyatı ise 17,99 dolar olacak.

Premium değişikliğinin yanı sıra Ubisoft, Ubisoft+ Classics katmanını daPC platformuna getiriyor. Bu abonelik özelinde, Far Cry 6, Rainbow Six Siege ve Watch Dogs: Legion gibi Ubisoft klasikleri sunuluyor. Üstelik kütüphane sürekli olarak genişlemeye devam edecek. Ayrıca Ubisoft+ Classics'in PlayStation+ Extra ve PlayStation+ Premium Üyelerine dahil olduğunu belirtelim. PC'de ise 7,99 dolar fiyatla sunulacak. Türkiye fiyatı henüz açıklanmadı. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim