Anlık Bildirim

Amazon Prime Gaming Ocak 2024 oyunları: 7 oyun ücretsiz

Amazon Prime Gaming'in Ocak 2024 oyunları belli oldu. Bu ay Prime Gaming kütüphanesine 4 farklı ücretsiz oyun ekleniyor. İşte Prime Gaming Ocak ayı hediyeleri. 
Amazon Prime Gaming Ocak 2024 oyunları: 750 TL değerinde
Amazon'un Prime üyelerine aylık olarak verdiği ücretsiz oyunların Ocak ayı listesi açıklandı. Bu ay Prime Gaming kütüphanesine 4 farklı ücretsiz oyun ve ''oyun içi'' hediyeler ekleniyor. İşte Prime Gaming Aralık ayı hediyeleri.

Amazon Prime Gaming Ocak 2024 oyunları

Kaçıranlar için geçtiğimiz ay Prime Gaming abonelerine sunulan oyunlar arasında DEATHLOOP, Kombinera, Akka Arrh, SeaOrama: World of Shipping, A Tiny Sticker Tale ve Asteroids: Recharged dahil olmak üzere 7 farklı oyun bulunuyordu.

Ocak 2024 listesine baktığımızda ise, çoğunlukla düşük bütçeli yapımlardan oluştuştuğunu görüyoruz. Bununla birlikte listede, Endling Extinction is Forever, Apico, Atari Mania ve 25 Yars: Recharged dahil olmak üzere dört farklı oyun yer alıyor. Bu oyunların toplam değeri ise yaklaşık 750 TL. Ayıca listenin önümüzdeki haftalarda güncellendiğini görebiliriz.

Amazon Prime, ülkemize özel ilk ay için ücretsiz, sonrasında ise ayda 39 TL fiyat etiketi ile kullanıcılara sunuluyor. Üye olmak ve tüm ayrıcalıkları görmek için buraya tıklayabilirsiniz. 

Prime Gaming'e Ocak ayında eklenecek oyunlar

4 Ocak

  • Endling Extinction is Forever - Amazon Games App

11 Ocak

  • Apico - Amazon Games App

18 Ocak

  • Atari Mania - Epic Games Store

25 Ocak

  • 25 Yars: Recharged - Epic Games Store
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim