Anlık Bildirim

Uncharted 4: A Thief's End'i 37 milyon kişi oynadı

Naughty Dog, Uncharted 4: A Thief's End'i geride bıraktığımız beş yıl içerisinde 37 milyon kişinin oynadığını açıkladı. Oyun geçtiğimiz yıl PS Plus kullanıcılarına ücretsiz dağıtılmıştı.

Uncharted 4: A Thief's End'i 37 milyon kişi oynadı Tam Boyutta Gör

PlayStation 4 döneminin en ikonik oyunlarından olan Uncharted 4: A Thief's End ile ilgili bazı yeni istatistikler yayınlandı. Oyunun beşinci yıl dönümünü kutlamak için Twitter'dan bir paylaşım gerçekleştiren Naughty Dog, Uncharted 4'ün beş yıl içerisinde 37 milyon kişi tarafından oynandığını açıkladı.

Bu rakam lebette oyunun 37 milyon kopya sattığı anlamına gelmiyor. Sony geçtiğimiz yıl Uncharted 4'ü PS Plus kullanıcılarına ücretsiz dağıtmıştı. Bunun öncesinde ise 2019'da yapılan resmi bir açıklamada Uncharted 4'ün 16 milyon kopya sattığı duyurulmuştu.

93 Metacritic puanına sahip olan Uncharted 4: A Thief's End geride bıraktığımız neslin en sevilen oyunlarından birisi olmuştu. Nathan Drake hayranları şu anda Uncharted 4 için bir PS5 güncellemesi bekliyor ancak maalesef konuyla ilgili  henüz Sony'den pek bir hareket göremedik. Uncharted 4'ü PS5'te 4K çözünürlük ve 60FPS hızında tekrar deneyimlemek isteyen birçok oyuncu var.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim