Anlık Bildirim

Uncharted deneyimi tema parkında yaşanabilecek

Tema parklarında bugüne kadar çocuklara ve yetişkinlere yönelik olarak yer verilen sayısız film veya oyun temasına Uncharted da katılıyor. Rollercaoster İspanya’da faaliyete geçecek. 
Uncharted Tam Boyutta Gör
Sony cephesinin en önemli oyun serilerinden olan Uncharted, nihayet film olarak da hayranlarının karşısına çıkmıştı. Oyunlar ve filmler ile yetinmeyenler ise tema parkında rollercoaster tecrübesi yaşayabilecek.

Uncharted rollercoaster eğlencesi seneye

İspanya’da PortAventura World tema parkı işletmesi ve Sony arasında yapılan bir lisans anlaşması ile Uncharted: The Movie: The Rollercoaster adındaki rollercoaster projesinin gerçekleştirilmesine karar verildi.

Uncharted oyunu ilk kez yayınlandığında incelemeler bir rollercoaster tecrübesi yaşattığına dem vurmuştu. Bu proje ile tecrübe artık gerçek olacak. 25 milyon Avro bütçesi olan rollercoaster toplamda 700 metre uzunluğunda ve 12 metre yüksekliğinde olacak. Bazı bölümleri kapalı alanlar içerisine alınacak ve burada projeksiyonlar ile serinin animasyonları veya sahneleri yansıtılacak. Projenin 2023 yılında tamamlanması bekleniyor.

Uncharted filminin 402 milyon dolarlık hasılatı ile Sony önemli oyunlarını beyazperdeye taşımaya karar vermişti. The Last of Us, Horizon, God of War gibi yapımları ilerleyen yıllarda tema parklarında görmemiz mümkün olabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim