Anlık Bildirim

Usta yönetmen David Leitch iPhone 11 Pro ile kısa film çekti

John Wick 1, Deadpool 2 filmlerinin yönetmeni David Leitch, iPhone 11 Pro kullanarak reklam filmi çekti. Gençlerin kartopu savaşını sinematik bakış açısıyla kayda aldı.

Usta yönetmen David Leitch iPhone 11 Pro ile kısa film çekti Tam Boyutta Gör

John Wick 1, Atomic Blonde, Deadpool 2 ve Hobbs & Shaw filmlerinin yönetmeni David Leitch, Apple için kısa reklam filmi çekti. iPhone 11 Pro ile çekilen film, gençlerin kartopu savaşına sinematik bakış getiriyor.

iPhone 11 Pro ile kayda alınan reklam filmi, iyi ışık koşulları altında iyi bir yönetmenle birlikte başarılı filmler oluşturulabileceği gösteriyor. Reklam filminin kaydı iOS’in kendi kamera uygulaması üzerinden yapılmış. Ses kaydı ve görüntüyü sabitlemek için yardımcı ekipmanlar kullanılmış.

Apple, her yeni amiral gemisi modelinde dolduğu gibi iPhone 11 Pro için içerik üreticilerle anlaşmalara imza atıp “Shot on iPhone” etiketiyle paylaşıyor. Daha önce Selena Gomez’in Lose You To Love Me şarkısı iPhone 11 Pro ile çekilmişti. Bu klip 170 milyon görüntülenmeye ulaştı ancak çekimlerin siyah beyaz olması, tek sahnede geçiyor olması gibi nedenlerden dolayı iPhone 11 Pro’nun yeteneklerini tam olarak gösteremiyordu. Bu açıdan David Leitch’in reklam filmi daha etkileyici görünüyor.

Snowbrawl Reklam Filmi - David Leitch

Kamera Arkası

 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim