Anlık Bildirim

Uygun fiyatlı Xbox Series X konsolu geliyor

Xbox Series X oyun konsolu 4K ve sonrası oyun tecrübesi için hazırlanırken Microsoft daha düşük çözünürlükleri de unutmadı. Full HD veya 2K oyunlar için de bir konsol hazırlığı var.

Uygun fiyatlı Xbox Series X konsolu geliyor Tam Boyutta Gör

Son dönemde oyun konsollarında birden fazla versiyon görmeye başladık. Biraz daha ince versiyon, biraz daha güçlü versiyon ya da disk barındırmayan versiyon şeklinde daha fazla kitleye hitap edebilmek adına iyileştirmeler yapıldı. Yeni nesilde de bunun işaretleri var.

Birden fazla Xbox Series X

Bilindiği üzere Xbox Series X konsolunun proje adı Project Scarlett idi. İlk dönemlerde Anaconda ve Lockhart şeklinde iki versiyon olacağı sızıntıları gündemdeydi ancak Xbox Series X tanıtımı sonrasında rafa kalktı.

Ne var ki Xbox Series X geliştirici kitinin anakartında Anaconda simgesi ve geliştirici sayfalarında Project Scarlett konsolları şeklinde ifadeler iddiaların yeniden gündeme gelmesine neden oldu. Kaynaklar daha düşük bir Xbox Series X konsolu olabileceğini ifade ediyor.

Lockhart aslında standart geliştirici kitinde bir profildi. Bu profil aktif olduğunda 7.5GB RAM, daha düşük işlemci hızı ve 4 TFLOPS performans ortaya çıkıyordu. Geliştiriciler oyunlarını bu profile göre optimize edebiliyorlardı.

Uygun fiyatlı Xbox Series X konsolu geliyor Tam Boyutta Gör

Bu düşük Xbox Series X konsolu Full HD veya 2K oyunculuğa odaklanacak. Daha düşük bir fiyat etiketiyle önemli bir oyuncu kitlesi barındıran bu aralığın ilgisini çekmeye çalışacak. Kaynaklar Xbox All Access aboneliği ile Lockhart konsolunu daha cazibeli hale getireceğini düşünüyor. İsimlendirme tarafında Xbox Series S tarzında bir değişiklik de yaşanabilir. Lockhart konsolu için şimdilik Xbox Series X konsolunu beklemek gerekecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7367 kez okundu.
18 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xbox series x, xbox series s ve Ev Elektroniği
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim