Anlık Bildirim

Valve'den el konsolu geliyor olabilir: "SteamPal" ismi sızdırıldı

Valve çok yakında konsol sektörüne ilk adımını atacak gibi görünüyor. SteamDB'nin sızdırdığı bilgiye göre Steam'in son güncellemesinde SteamPal isimli bir cihaza ait bilgiler tespit edildi.

Valve'den el konsolu geliyor olabilir: 'SteamPal' ismi sızdırıldı Tam Boyutta Gör

Oyun dünyasının liderlerinden Valve bir el konsolu üzerinde çalışıyor olabilir. SteamDB'nin bugün sızdırdığı bilgiye göre Steam'in son güncellemesinde SteamPal isimli bir cihaza ait bilgiler tespit edildi. Söz konusu kodlarda epey ilginç detaylar yer alıyor.

SteamDB'nin bulduğu kodlarda SteamPal'in "Neptune" kod adına sahip olduğu tespit edilmiş. Kodlarda Neptune/SteamPal ile ilgili "neptuneGamesCollection", "SteamPal/NeptuneName" ve “SteamPal Games/GameList_View_NeptuneGames” gibi referansların yer aldığı görülmüş. Ayrıca kontrolcü ayarları, hızlı erişim menüsü ve uçak modu, wifi, ve bluetooth gibi sistem ayarlarına ait bilgilerin de bulunduğu belirtiliyor.

Neptune/SteamPal'in Valve'ye ait bir donanım olduğu açık ancak tam olarak ne olduğunu elbette şu an için bilemiyoruz. Valve patronu Gabe Newell ise yakın zamanda katıldığı bir röportajda "Steam konsollara oyun çıkaracak mı?" sorusuna "yıl sonuna kadar bununla ilgili çok iyi bir yanıt alacaksınız" şeklinde vermişti. Bunun yanı sıra Gabe Newell'ın Xbox patronu Phil Spencer ile sık sık görüştüğünü de biliyoruz.

SteamPal ile ilgili daha fazla detayı muhtemelen yakında öğreneceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8823 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
steam, Valve ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim