Anlık Bildirim

İçinden Drone çıkan telefonlara hazır olun

Vivo’nun başvurusunu yaptığı ilginç patent akıllı telefonların içerisine gelişmiş bir mini Drone yerleştirerek fotoğraf çekimlerini çok daha profesyonel hale getiriyor.

Vivo dahili Drone'u olan bir telefon patenti aldı Tam Boyutta Gör

Akıllı telefonlarda bugüne kadar tasarımın el verdiği kadar farklı yeniliklere şahit olduk. Dahili projeksiyon modülü, çıkabilir kamera modülü, ekran kalemi, dahili tam kablosuz kulaklık veya modüler yapılar hayata geçti veya patentleri alındı. Şimdi telefon içerisinde Drone dönemi başlıyor. 

Vivo’dan Drone telefon

Vivo tarafından patenti alınan ilginç bir akıllı telefon tasarımı özçekim konusunda çığır açıyor. Patente göre telefonun iç kısmında mini bir Drone saklanıyor. Çekmece içerisinde yer alan Drone pervanesi içeride olan bir tasarıma sahip.

4 pervaneli Drone modelinin ön kısmında ana kamerası, alt kısmında da ikinci kamerası yer alıyor. 3 adet kızıl ötesi sensör ile Drone engelleri algılayabiliyor ve muhtemelen kişiyi takip ederek fotoğraflarını çekiyor. 

Oldukça hoş bir proje üreten Vivo’nun ne zaman hayata geçireceği bilinmiyor ancak kısa vadede gerçekleşmesinin pek mümkün olmadığı da bir gerçek. Ne var ki gelecek dönemde pek çok yenilik bizi bekliyor olacak. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim