Anlık Bildirim

vivo NEX 3s 5G'nin tanıtım tarihi belli oldu

Geçtiğimiz yıl NEX 3 5G akıllı telefon modelini tanıtan Çinli teknoloji üreticisi vivo, bu cihazın yükseltilmiş bir versiyonu olan vivo NEX 3s 5G'yi tanıtacağı tarihi açıkladı.

vivo NEX 3s 5G'nin tanıtım tarihi belli oldu Tam Boyutta Gör

Çinli akıllı telefon üreticisi vivo, geçtiğimiz Eylül ayında NEX 3 5G akıllı telefon modelini tanıtmıştı. Şirket önümüzdeki hafta ise bu modelin NEX 3s 5G adlandırılan güçlendirilmiş varyantını duyurmaya hazırlanıyor.

Çentiksiz ekranla gelecek

NEX 3s 5G modelinin 10 Mart tarihinde Çin'de düzenlenecek olan bir lansman etkinliğiyle tanıtılacağı açıklandı. Şirket yeni akıllı telefonu ile ilgili henüz teknik bir detay paylaşmış değil. Ancak sosyal ağ Weibo'da vivo tarafından paylaşılan görsel, akıllı telefonun çentiksiz bir ekrana ve turuncu renk seçeneğine sahip olacağını gösteriyor. Zira yayınlanan TENAA görselleri de bu durumu doğruluyor.

vivo NEX 3s 5G'nin tanıtım tarihi belli oldu Tam Boyutta Gör

Model numarası V1950A olduğu belirtilen NEX 3s 5G, geçtiğimiz ay Geekbench testine girmiş ve cihazın bazı özellikleri de gün yüzüne çıkmıştı. Akıllı telefonun Snapdragon 865 yonga seti, 8GB RAM ve Android 10 işletim sistemi ile kutudan çıkması bekleniyor. Diğer teknik özelliklerinin ise NEX 3 5G modeli ile benzerlik göstermesi muhtemel diyebiliriz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim