Anlık Bildirim

Vivo S17 Pro Geekbench'te görüntülendi: İşte tüm bilinenler

Bir süredir sızıntılarla gündemde olan Vivo S17 serisi, Geekbench'te listelenmeye başladı. Peki ailenin tepe modeli Vivo S17 Pro neler sunuyor? İşte bildiklerimiz
Vivo S17 Pro Geekbench'te görüntülendi: İşte tüm bilinenler Tam Boyutta Gör
Orta ve üst seviye akıllı telefonlarıyla adından sıkça söz ettiren Vivo, Vivo S17 ve Vivo S17 Pro olmak üzere Vivo S17 ailesi ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Bugün ailenin tepe modeli Vivo S17 Pro, Geekbench'te görünmeye başladı. Peki yeni cihaz neler sunuyor? İşte bilinenler

Vivo S17 Pro Geekbench'te görüntülendi

Ekran görüntülerine baktığımızda Geekbench'te ''V2285A'' model numarası ile listelenen Vivo S17 Pro, Mali G610 ve 8GB RAM ile eşleştirilen 2.8 GHz hızlarda sekiz çekirdekli bir işlemciden güç alıyor. Bu bilgiler, yonga setinin muhtemelen bir MediaTek Dimensity 7200 olduğunu doğruluyor diyebiliriz.

Vivo S17 Pro Geekbench'te görüntülendi: İşte tüm bilinenler Tam Boyutta Gör
Vivo S17 Pro'nun performansına gelirsek, 8GB RAM ile eşleştirilen cihaz, tek çekirdek testinde 873, çoklu çekirdek testinde 2.350 puan almayı başarıyor. Dolayısıyla yeni cihazın orta seviye rekabetine dahil olacağını söyleyebiliriz. Ayrıca yeni sızıntı, S17 Pro'nun kutusundan Android 13 tabanlı FunTouchOS 13 ile çıkacağını da doğruladı. 

Ne yazık ki, platformda açıklanan tüm bilgiler bu kadar. Şimdiye kadar bildiklerimize göre Vivo S17 Pro, ön tarafta 120Hz yenileme hızı sunan 6.7 inç AMOLED ekrana sahip olacak. Bu ekran aynı zamanda bir ekran altı parmak izi tarayıcı desteğiyle gelecek. Cihazın diğer özellikleri arasında ise 64MP birincil kamera, 64MP selfie kamerası, 4.500mAh pil ve 80W hızlı şarj yer alıyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim