Anlık Bildirim

Vivo X Fold 3 ve X Fold 3 Pro'nun yeni özellikleri ortaya çıktı: İşte beklenen özellikler

2024'ün ilk çeyreğinde piyasaya sürülmesi beklenen Vivo'nun katlanabilir cihazları X Fold 3 ve X Fold 3 Pro'nun yeni özellikleri ortaya çıktı. İşte beklenen özellikler:
Vivo X Fold 3 ve X Fold 3 Pro'nun yeni özellikleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör
Bu yılın ilk çeyreğinde Çin'de büyük bir lansman etkinliği gerçekleştirmeye hazırlanan Vivo, bu etkinlik sırasında muhtemelen Dimensity 9300 çipine sahip Vivo Pad 3, Vivo X100s ve Vivo X Fold 3 serisi katlanabilir telefonlar da dahil olmak üzere birden fazla ürününü piyasaya sürecek. Vivo X Fold 3 ve X Fold 3 Pro'dan oluşan serinin yeni özellikleri ise tipster Digital Chat Station'ın(DCS) Weibo paylaşımı sayesinde ortaya çıktı. 

İşte Vivo X Fold 3 ve X Fold 3 Pro'nun beklenen özellikleri:

Tipster Digital Chat Station tarafından yakın zamanda yayınlanan bir Weibo gönderisi, Vivo X Fold 3 ve X Fold 3 Pro'nun hangi özelliklere sahip olacağına ışık tuttu. Paylaşıma göre Vivo X Fold 3, Snapdragon 8 Gen 2 yonga seti ile donatılacak. Buna karşılık X Fold 3 Pro'nun ise daha yeni Snapdragon 8 Gen 3 SoC'ye sahip olması bekleniyor. Ayrıca tipster, X Fold 3'ün mühendislik prototipinin 64 megapiksel OV64B periskop telefoto kameradan yoksun olduğunu da söyledi.

Vivo X Fold 3 ve X Fold 3 Pro'nun yeni özellikleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör
Paylaşıma göre Vivo X Fold 3, ultrasonik ekran içi parmak izi tarayıcı ve 50W kablosuz şarj gibi özelliklerden yoksun olacak ve Pro versiyonuna göre daha hafif ve daha uygun fiyatlı olacak. Pro modelinin dış ekranının ve iç katlanabilir ekranının ultrasonik ekran içi parmak izi sensörüyle entegre edilmesi beklenirken 100W kablolu ve 50W kablosuz şarjı desteklemesi de oldukça muhtemel. Son olarak Pro modelinin iç LTPO paneli 2K çözünürlüğü ve 120Hz yenileme hızını destekleyecektir.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim