Anlık Bildirim

Vivo X Fold 3 Pro'nun kilit özellikleri ortaya çıktı: Yakında geliyor!

Vivo X Fold 3 serisi, markanın yeni katlanabilir telefon modelleri olacak. Yakında tanıtılması beklenen Vivo X Fold 3 Pro'nun kilit özellikleri ortaya çıktı.    
vivo x fold 3 pro kilit özellikleri Tam Boyutta Gör
Vivo, yeni katlanır akıllı telefon serisi X Fold 3’ün tanıtımına hazırlanıyor. Yeni sızıntı, Vivo X Fold 3 Pro modelinin önemli özelliklerini ortaya çıkardı. İşte detaylar:

Snapdragon 8 Gen 3, Ultrasonic parmak izi sensörü

Vivo X Fold 3 ve X Fold 3 Pro’nun 2024 birinci çeyreğinde tanıtılması bekleniyor. Şirketin yeni katlanır telefonları ultrasonic ekran içi parmak izi sensörüne sahip olacak. Pro model, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 ile gelirken, düz modelin Snapdragon 8 Gen 2 işlemci ile gelecek. Düz modelin 16GB RAM, 1TB depolama alanı ile gelmesi beklenirken, Pro modelin 24GB RAM seçeneği de sunması bekleniyor.

Fiyatlandırma açısından, Snapdragon 8 Gen 2 işlemcili Vivo X Fold 2, bu yılın Nisan ayında 1270 dolar seviyesinde bir fiyatla satışa çıkmıştı. X Fold 3 Pro’nun da benzer bir fiyatlandırmaya sahip olması beklenirken, X Fold 3’ün daha uygun fiyatla gelmesi kuvvetle muhtemel. 2024 Mart veya Nisan ayı içinde Vivo X Fold 3 serisi ile birlikte Vivo X Pro Plus ve Vivo X Flip 2 de çıkacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim