Anlık Bildirim

vivo X80 Pro+ iptal edildi, vivo X90 Pro+ yolda

vivo X80 Pro+ amiral gemisini bu ay içerisinde tanıtmaya hazırlanan vivo sürpriz bir kararla modeli iptal etti. Yerine çok daha güçlü bir amiral gemisi planlanıyor. 

vivo X80 Pro+ Tam Boyutta Gör

Vivo markasının ay içerisinde duyurması beklenen amiral gemisi vivo X80 Pro+ için şok bir haber geldi. Firma sebepsiz bir şekilde yeni modelin çıkışını iptal etmiş durumda. Yerine ise daha iyisi geliyor.

vivo X80 Pro+ gelmeyecek

Yapılan açıklamaya göre vivo X80 Pro+ amiral gemisi iptal edildi. Bununla ilgili herhangi bir sebep belirtilmemiş ancak kaynaklar tüm odak noktasının vivo X90 Pro+ amiral gemisine kaydırıldığını belirtiyor.

vivo X90 Pro+ modeli Snapdragon 8 Gen 2 yonga seti ile gelecek ilk akıllı telefonlardan birisi olmaya hazırlanıyor. Samsung E6 AMOLED ekrana sahip model LPDDR5X RAM ve UFS 4.0 depolama standardı ile de adından söz ettirecek. Ayrıca 1 inçlik bir ana sensör ve yenilikçi bir veri işleme sistemine sahip telefoto sensör de dikkat çekecek. Modelin Aralık ayında tanıtılacağı iddia ediliyor.

vivo X80 Pro+ amiral gemisinin ise Snapdragon 8+ Gen 1, Samsung E5 AMOLED ekran, 4700mAh batarya, 120W hızlı şarj şeklinde özelliklere sahip olması bekleniyordu. Yani aslında iptal edilmesi daha iyi olmuş denebilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim