Anlık Bildirim

Vivo Y78 Plus detaylanıyor: İşte beklenen özellikler

Vivo, Çin'de önemli bir satış başarısına imza atan Vivo Y77 serisinin halefi üzerinde çalışmalara başladı. Vivo Y78 Plus'ın kilit özellikleri lansmandan önce belli oldu.
Vivo Y78 Plus detaylanıyor: İşte beklenen özellikler Tam Boyutta Gör
Akıllı telefon pazarının başarılı oyuncularından Vivo, kullanıcılardan olumlu yorumlar toplamayı başaran Y serisi ürün yelpazesini genişletmeyi planlıyor. Bu bağlamda yakında tanıtılması beklenen Vivo Y78 Plus, lansmandan önce TENAA sertifika sitesinde görüntülendi. Peki yaklaşan akıllı telefon neler sunacak? Gelin hep beraber bakalım.

Vivo Y78 Plus özellikleri

Ekran görünütlerine göre ''Vivo V2271A'' model numarasıyla listelenen Vivo Y78 Plus, üç sensörden oluşan bir arka kamera kurulumu ve 5.000mAh boyutlarında pilden destek alacak. Bununla birlikte mevcut söylentiler akıllı telefonun yalnızca Çin'e özel olacağını öne sürüyor. Ancak vivo Y78 olarak adlandırılan daha hafif küresel bir versiyon ile karşılaşabiliriz. Nitekim Vivo Y77, uluslararası pazarda varlık göstermişti.

Sızıntılara göre Vivo Y78 Plus, Dimensity yonga seti, 120Hz veya daha yüksek Full HD+ panel ve 120W'a kadar hızlı şarj desteği ile kullanıcıların karşısına çıkacak. Akıllı telefon hakkında bilinmeyen tüm detayların önümüzdeki günlerde gün yüzüne çıkacağını düşünüyoruz. Bu nedenle bizimle kalmayı unutmayın. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim